Onlinehandel hos Juvelia
För ca 10 år sedan så var det otänkbart och ovanligt att köpa sina smycken online.
Idag storhandlar man mat på nätet, sin nästa resa, eller som vanligast, till garderoben, online. Onlinehandel idag besparar mycket tid och är mycket smidigare än att strosa runt i den fysiska butiken.

För några år sedan var det väldigt få som vågade sig på att köpa mer exklusiva och betydelsefulla köp online. Diamantbranschen har varit länge utan förändring, men med den digitala stora vågen så är det allt fler som handlar diamanter online. 
Allt fler ser fördelarna med att handla online och det börjar bli till en vardagslyx.

Spara tid
Vi människor är väldigt bekväma av oss, och tid är en dyrbar vara i dagens samhälle. Det går åt mycket tid och energi att gå från butik till butik för att jämföra priser och utbud.
Online kan du lätt jämföra priser och produkter i lugn och ro, hämta inspiration och hålla en stadig kontakt med återförsäljaren. Med bara några få knapptryck så kan du sondera terrängen och avgöra vad som faller dig i smaken.


Smidig och diskret leverans
När du väl har beställt din vara från oss så kan du luta dig tillbaka och vänta på leveransen, de ledande aktörerna på marknaden erbjuder fri leverans med bud eller leverans till ombud. Du kan känna dig säker med en snabb och säker leverans, antingen hem till dörren eller till närmaste postombud.

Försäkring
Armbanden är försäkrade i 30 dagar av Brookfield, och skyddar från förlust eller skada.


Betalningsalternativ
Betalning på hemsidan sker via Klarna Checkout eller PayPal. Vi tar emot kontokorten VISA, VISA Electron, Amex, Mastercard och Maestro, samt andra som PayPal erbjuder.

Med Klarna Checkout kan du välja att betala med bankkort, bankbetalning, avbetalning eller faktura.
Se Klarna's detaljerade betalningsvillkor här: https://www.klarna.com/se/villkor/

Samtliga betalningstyper är säkra och använder SSL-certifikat där detta krävs.